20 mars 2022
10:30

Huddinge IF P08:3 div 3

Referat: Enskede IK P08 Svart - Huddinge IF P08:3 div 3

I strålande solsken så åkte vi idag till Enskede IP och för motståndet stod Enskede IK Svart. Hemmalaget tar ledningen i den 5:e matchminuten men vi replikerar minuten efter genom Amadeus E. Samma Amadeus gör sitt andra mål för dagen i den 13:e minuten. Vi är i ledningen efter den första perioden med 2-1. Det dröjer till den 43:e minuten innan nästa mål faller och det är en kvittering av hemmalaget. Vi replikerar omgående med 3-2 i den 44:e minuten av Moritz K. när han påpassligt är framme på en retur på skott av Harry P.T. Minuten senare skickar Mirac K. en genomskärare till vindsnabbe Mert I.C. som blir fri med målvakten och placerar in 4-2 som är ställningen inför den sista perioden. Hemmalaget gör första målet även i denna period men återigen replikerar vi minuten efter. Denna gång genom Albin K. på assist av Mert I.C.

Slutställningen blir Enskede IK - Huddinge IF 3-5

Målen: Amadeus E. 2,Moritz K. 1, Mert I.C. 1, Albin K. 1

Gult kort: Charlie B.